Αβεντουρίνη: Ο λίθος της τύχης και της επιτυχίας

Η Αβεντουρίνη ενισχύει τη δημιουργικότητα, την αντίληψη και τη φαντασία. Προάγει την προσωπική εξέλιξη και σταδιοδρομία. Μας βοηθάει να κυνηγήσουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας χωρίς να χάσουμε τις ισορροπίες μας.

Είναι ένας λίθος που φέρνει τύχη, προστασία, αφθονία, διαύγεια, ισορροπία, ευτυχία, αισιοδοξία και ευημερία.

Η Αβεντουρίνη είναι πασίγνωστη ως η πέτρα των ευκαιριών και της τύχης και γι’ αυτό οι μανιώδεις παίκτες συνηθίζουν πάντα να κρατούν μια Αβεντουρίνη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι μια πέτρα που φέρνει γενικά καλή τύχη σε όλους τους τομείς. Μας χαρίζει άνεση, επιμονή, φρεσκάδα και στηρίζει την οικογένεια και το σπίτι.

Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσελκύσει φλερτ ή ερωτικές περιπέτειες. Σε ψυχολογικό επίπεδο η δράση της είναι κατευναστική και εξισορροπητική. Καλμάρει το θυμό και τη νευρικότητα και διαλύει τα αρνητικά συναισθήματα. Εξουδετερώνει τα καταπιεσμένα συναισθήματα.

Είναι ένας λίθος που βοηθά τη διανόηση, την ηρεμία και την έκφραση, ειδικά σε ομιλητές. Βοηθά την μεταδοτικότητα και προωθεί το ταλέντο της διδασκαλίας και ενδυναμώνει τις ηγετικές ικανότητες και την αποφασιστικότητα. Βοηθά να αποφασίσουμε ποια εργασία, θέση ή απασχόληση μας ταιριάζει καλύτερα. Μας βοηθά να βλέπουμε τις εναλλακτικές επιλογές και δυνατότητες.