η ερωτική σας αύρα

Πως να καθαρίσετε την ερωτική σας αύρα

Έχετε ακούσει πιθανότατα να λένε ότι «όποτε κοιμάστε με κάποιον, κοιμάστε επίσης και με όλους τους ανθρώπους με τους οποίους έχει κοιμηθεί».

Παρόλο που αυτό τεχνικά δεν είναι σωστό, υπάρχει κάποια προοπτική σε αυτό που λέγεται, αλλά όχι για τους λόγους που ίσως νομίζετε, αναφέρει το awakengr.com.

Ως άνθρωποι, κουβαλάμε πάνω μας μια «ενέργεια». Έχουμε πολλές ενέργειες και μία από αυτές είναι η σεξουαλική μας ενέργεια.

Όταν ερχόμαστε σε σεξουαλική επαφή με ένα άλλο άτομο, η ενέργεια η δική μας και η δική του, συγχωνεύονται ή απορροφούνται η μία από την άλλη.

Επομένως, αν κοιμάστε με ανθρώπους που είναι γεμάτοι με θετική ενέργεια και ενέργεια αγάπης, απορροφάτε αυτή την ενέργεια και σας «ανεβάζει». Με τον ίδιο τρόπο, αν κοιμάστε με αρνητικούς, καταστροφικούς ανθρώπους, θα παρατηρήσετε μια αλλαγή στην ενέργεια προς την αντίπερα όχθη.

Αν δεν καθαρίζουμε τακτικά την σεξουαλική μας ενέργεια, τότε αυτή μολύνεται από την ενέργεια των ανθρώπων με τους οποίους κοιμόμαστε.

Επομένως, υπ’ αυτή την έννοια, είναι σαν να έχουμε σεξουαλική επαφή με οποιοδήποτε άλλο άτομο έχει σεξουαλική επαφή ο σύντροφός μας, πράγμα το οποίο δείχνει πόσο σημαντικό είναι για εμάς να καθαρίζουμε τακτικά την σεξουαλική μας ενέργεια.

Αν δεν το κάνουμε, η ενέργειά μας θα παραφορτώνεται με όλη αυτή τη βρωμιά που συλλέγουμε από κάθε σύντροφο με την πάροδο του χρόνου, κάτι που κάνει τη δόνησή μας χαμηλότερη.

Τέσσερις τρόποι για να καθαρίσετε την σεξουαλική σας αύρα

Διαλογισμός για την αύρα

Ακόμα και ο βασικός διαλογισμός σας βοηθάει να χαλαρώσετε και να απελευθερωθείτε. Ο διαλογισμός για την αύρα δουλεύει άμεσα με την απελευθέρωση αχρείαστων ενεργειών μέσω της γείωσης, του καθαρισμού της αύρας, τα ενεργειακά κανάλια και τα τσάκρα.

Ένας από τους πιο δυνατούς τρόπους να καθαρίσετε και να φροντίσετε την αύρα σας είναι ο διαλογισμός για την αύρα που βασίζεται στην ενέργεια.

Επούλωση της αύρας

Σε μια επούλωση της αύρας, ο θεραπευτής σας υποστηρίζει με το να καθαρίζει τις ανεπιθύμητες ενέργειες στο σύστημά σας.

Ο θεραπευτής σας βοηθάει να βγάλετε από το σώμα σας τα ψυχικά συντρίμμια, ξεμπλοκάρει τα κανάλια ενέργειας και σας βοηθάει να πάρετε την δικιά σας ροή ενέργειας.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την επούλωση της αύρας, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να ερευνήσετε το Ρέικι. Αν θέλετε να το βιώσετε οι ίδιοι, σας συνιστώ να ψάξετε για έναν θεραπευτή Ρέικι στην περιοχή σας.

Διάβασμα της αύρας

Συχνά συγχέουμε την ενέργεια άλλων ανθρώπων με την δική μας ενέργεια. Όταν παίρνουμε για δική μας την ενέργεια άλλων, δε θέλουμε να την ελευθερώσουμε. Συνεχίζουμε να την κρατάμε γιατί νομίζουμε ότι είναι δική μας!

Σε ένα μυστικιστικό διάβασμα της αύρας, ένας ειδικός που μπορεί να την διαβάσει μπορεί να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε τη δική σας ενέργεια και να διακρίνετε την ξένη ενέργεια.

Όταν αναγνωρίσετε ότι μια ενέργεια δεν είναι δική σας, είναι πιο εύκολο να απελευθερωθείτε από αυτήν.

Νιώστε τα συναισθήματά σας

Όταν η συναισθηματική σας ενέργεια είναι μπλοκαρισμένη, δημιουργεί συμφόρηση και πάει πίσω το πνευματικό σας ενεργειακό σύστημα. Αυτό διευκολύνει το κόλλημα στις ανεπιθύμητες ενέργειες.

Αν επιτρέψετε στον εαυτό σας να νιώσει τα κρυμμένα αισθήματα, τότε απελευθερώνεται ενέργεια. Αυτή η κίνηση και η ροή σας στηρίζει στον καθαρισμό των ψυχικών σας συντριμμιών.

Άλλες μέθοδοι

Μπάνιο με άλατα Epsom

Το νερό βοηθάει να φύγει η βρωμιά, τόσο σωματικά όσο και ενεργειακά. Η προσθήκη αλάτων Epsom στο μπάνιο σας, διεγείρει τη ροή της ενέργειά σας και επίσης απομακρύνει μικρά ψυχικά συντρίμμια από την αύρα σας.

Κολύμπι

Το να βυθίζεστε στο νερό βοηθάει στον καθαρισμό της αύρας. Καθώς το νερό της θάλασσας περιέχει αλάτι και μέταλλα, είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στην απομάκρυνση μικρών ψυχικών συντριμμιών από την αύρα σας.

Το φως του ηλίου

Η ήπια έκθεση στο φως του ηλίου διεγείρει τη ροή της ενέργειά σας. Μερικές κατώτερες δονήσεις δεν μπορούν να υπάρξουν όταν εκτίθεστε στο λαμπερό φως.