προηγούμενη ζωή

Νομίζετε πως έχετε συναντήσει κάποιον που γνωρίζετε από μια προηγούμενη ζωή; – Τα τέσσερα σημάδια για να το καταλάβετε

Θεωρείται ότι θα ήταν εξαιρετικά σπάνιο να το βιώσει κανείς όμως όχι, έχουμε πιθανότατα ζήσει εκατοντάδες προηγούμενες ζωές, έτσι μας έχει δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουμε την αγάπη με πολλές διαφορετικές ψυχές.

Ποια είναι τα σημάδια που έχετε συναντήσει κάποιον από μια προηγούμενη ζωή;

Νιώθεις μια άμεση σύνδεση μαζί τους.

Οι άνθρωποι που σε αγαπήσανε σε μια προηγούμενη ζωή είναι εύκολο να τους αγαπήσεις σε αυτή τη ζωή. Θα υπάρξουν άνθρωποι που θα συναντήσετε στη ζωή σας και θα νιώσετε αυτό το ”κλικ”, θα συνδεθείτε αμέσως μαζί τους. Είναι μια πολύ έντονη αίσθηση, θα το καταλάβετε μόλις το νιώσετε!

Νιώθεις μια αρνητικότητα απέναντί τους.

Πιθανόν να είχατε εχθρούς και όχι και τόσο αγαπημένους ανθρώπους στο παρελθόν τη ζωή σας, όπως μπορεί να συμβαίνει και στην τρέχουσα ζωή σας. Αυτό μπορεί να το βιώσετε σε κάποιον γνωστό σας και ”πιάνετε” τον εαυτό σας απλά να μην σας αρέσει αυτό το άτομο χωρίς προφανή λόγο. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να τους μισείτε όμως! Γνωρίστε τους! Ίσως έχουν έρθει στη ζωή σας ώστε να καλύψετε τις διαφορές σας από προηγούμενη ζωή..

Έχετε έναν τηλεπαθητικό δεσμό.

Με κάποια άτομα μπορεί να συμβαίνει να σκέφτεστε την ίδια ώρα το ίδιο πράγμα, όπως και να σκέφτεστε ένα άτομα και αυτό να τηλεφωνεί μετά από λίγο..

Μπορείτε να το δείτε στα μάτια τους.

Κοιτάς στα μάτια τους και βλέπεις κάτι τόσο οικείο. Θα σας τραβήξουν την προσοχή σχεδόν αμέσως. Ως εμπειρογνωμόνων για θέματα μετενσάρκωσης, δεν νομίζω ότι γίνεται κατά τύχη.. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα μάτια των ανθρώπων που θα συναντήσετε.